Medisch Centrum Bankras

Huisartsenpraktijk Bankras is gevestigd in het Medisch Centrum Bankras aan de den Bloeyenden Wijngaerdt 3A te Amstelveen, midden in de wijk Bankras, naast het Wijkcentrum Alleman.
In het centrum werken we samen met de Praktijk voor Manuele Therapie van H. Leopold, de Fysiotherapiepraktijk Dekker (www.fysiotherapiepraktijkdekker.nl ) en de Tandartsenpraktijk Aemstelgroep (www.aemstelgroep.nl ).  Dietistenpraktijk L. de Bruijne (www.dietist-amstelland.nl , Participe Maatschappelijk werk (www.participe-amstelland.nu) en Podoloog Martin de Jong (www.voetportaal.nl) houden ook spreekuren in ons centrum.

Het centrum beschikt over een zeer ruime parkeergelegenheid waar u kosteloos kunt parkeren; er zijn echter geen gereserveerde invalideparkeerplaatsen beschikbaar.
De haltes van het openbaar vervoer (buslijn 165 Olympiadelaan en sneltramlijn 51 en tramlijn 5 Beneluxbaan, halte Onderuit) liggen op 5-7 minuten loopafstand.

Het moderne gebouw is zonder hindernis toegankelijk voor invaliden, scootmobielen en personen met een rollator en is volledig drempelvrij.
De praktijken hebben één centrale, open wachtkamer met modern en comfortabel zitmeubilair. De open balies van de huisartsen- en de fysiotherapiepraktijk zijn gesitueerd in de wachtkamer.
Daarnaast beschikt het gebouw over een invalidentoilet met alarmering.

Apotheek Bankras (www.apotheekbankras.nl) ligt op enkele minuten lopen van de praktijk.

 

 

Contact

Telefoon 020 - 6412550
 

Huisartsenpraktijk Bankras

den Bloeyenden Wijngaerdt 3 A
1183 JM AMSTELVEEN
Telefoon:
020 - 6412550
Fax:
020 - 4418813
praktijk@huisartsenpraktijkbankras.nl
Routebeschrijving >