Medisch Centrum Bankras

Huisartsenpraktijk Bankras is gevestigd in het Medisch Centrum Bankras aan de den Bloeyenden Wijngaerdt 3A te Amstelveen, midden in de wijk Bankras, naast het Wijkcentrum Alleman.
In het centrum werken we samen met de Praktijk voor Manuele Therapie van H. Leopold, de Fysiotherapiepraktijk Dekker ( www.fysiotherapiepraktijkdekker.nl  ) en de Tandartsenpraktijk Aemstelgroep (www.aemstelgroep.nl ).  Dietistenpraktijk L. de Bruijne ( www.dietist-amstelland.nl , Praktijk voor Eerstelijnspsychologie SPEL Waterland-Amstelland ( www.spelwaterland-amstelland.nl  ) en Vita Welzijn en Advies (www.vitawelzijnenadvies.nl) houden ook spreekuren in ons centrum.

Het centrum beschikt over een zeer ruime parkeergelegenheid, waar u kosteloos kunt parkeren; er zijn echter geen gereserveerde invalideparkeerplaatsen beschikbaar.
De haltes van het openbaar vervoer (buslijn 165 Olympiadelaan en sneltramlijn 51 en tramlijn 5 Beneluxbaan, halte Onderuit) liggen op 5-7 minuten loopafstand.

Het moderne gebouw is zonder hindernis toegankelijk voor invaliden, scootmobielen en personen met een rollator en is volledig drempelvrij.
De praktijken hebben één centrale, open wachtkamer met modern en comfortabel zitmeubilair. De open balies van de huisartsen- en de fysiotherapiepraktijk zijn gesitueerd in de wachtkamer.
Daarnaast beschikt het gebouw over een invalidentoilet met alarmering.

Apotheek Bankras (www.apotheekbankras.nl) ligt op enkele minuten lopen van de praktijk.

 

Wij informeren u graag over de plannen voor een tijdelijke uitbreiding van het Medisch Centrum Bankras, gehuisvest aan Den Bloeyenden Wijngaerdt 3 te Amstelveen.

 Uitbreiding

Medisch Centrum Bankras huurt praktijkruimten van Eigen Haard en wil de praktijkruimten uitbreiden. Het gaat om een tijdelijke uitbreiding voor een periode van circa 5 jaar. De tijdelijke uitbreiding zal een Portakabin unit zijn van 18x4,5 meter. De unit wordt geplaatst aan de oostzijde van het gebouw langs het bestaande praktijkgebouw. Door de uitbreiding met 3 spreekkamers in de unit kunnen de medewerkers van het Medisch Centrum Bankras blijvend een goede eerstelijns gezondheidszorg leveren.

 Vergunning

Voor de tijdelijke uitbreiding is een vergunning nodig. Deze vergunning wordt aangevraagd bij de gemeente Amstelveen.

 Planning

De planning voor de tijdelijke uitbreiding is als volgt:

 Aanvragen vergunning                 : februari 2017
 Voorbereiding                              : april-mei 2017
 Oplevering                                  : mei-juni 2017

 Vragen

Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties? Neemt u dan contact op met:

  • Clemens Ham   huisarts Medisch Centrum Bankras

bereikbaar via (020) 6 412 550 of praktijk@huisartsenpraktijkbankras.nl

 en/of

  • Felice Postma medewerker Bedrijfs Onroerend Goed Eigen Haard

bereikbaar via (020) 6 801 801 of bedrijfsruimte@eigenhaard.nl

Contact

Telefoon 020 - 6412550
 

Huisartsenpraktijk Bankras

den Bloeyenden Wijngaerdt 3 A
1183 JM AMSTELVEEN
Telefoon:
020 - 6412550
Fax:
020 - 4418813
praktijk@huisartsenpraktijkbankras.nl
Routebeschrijving >